telekrendezes.hu
Hőszigetelések...

A rosszul szigetelt, vagy szigeteletlen épület, ház, lakás központjában a hőmérséklet jóval több, mint a falak mellett, ilyenkor szoktuk azt érezni, hogy "süt" a falakból a hideg, illetve ilyenkor szokott a hideg felületeken a levegő páratartalma kicsapódni, ami penészesedéshez vezethet. A polisztirollapos hőszigetelés az épület falsíkjainak egyenletes melegét teszi lehetővé. Emellett a dryvit hőszigetelés az épületeink megóvását is segíti, hiszen csökkenti a falszerkezet termikus igénybevételét.

Dryvit

Fontos szempont a hőszigetelés figyelembevételénél, hogy rendkívüli mértékben csökkenti a költségeinket. A fűtési energia megtakarítás pénzspórolási lehetőséget rejt az ingatlantulajdonosok számára. Az utólagos dryvit hőszigetelés alkalmazásával a falazat hőszigetelő képessége 40-70 %-al nőhet, ami fűtésszámlánkra igencsak kihat.

A fűtési energiatakarékosság mellett ne feledkezzünk meg a fordítottjáról sem. Ez azért is érdekes, mert kimutatható, hogy egy Celsius-fok hűtéshez háromszor annyi energia kell, mint ugyanennyi fok felfűtéséhez. Az utólagos hőszigetelés ebben is segíthet, mert ahogyan télen benn tartja a hőt és nem engedi bejutni a hideget, úgy nyáron a meleget zárja ki, és a hűvösebb levegőt megőrzi.

Cégünk segítséget nyújt társasházak, lakás és ingatlantulajdonosok részér az optimális hőszigetelő rendszer kiválasztásában is. Számtalan hőszigetelésre alkalmas rendszer van forgalomban Magyarországon, ezek a rendszerek nem mindegyike rendelkezik megfelelő minőséggel és tanúsítvánnyal. Az ingatlan paramétereinek, az elvárt hőszigetelési tulajdonságoknak figyelembe vételével a költségvetéshez igazodva segítünk megtalálni azt a gyártót, akinek a hőszigetelő rendszere a legjobb választás lehet a felújítás során.

Dryvit hőszigetelés kiválasztásánál fontos szempont, hogy azokat sokszor meglévő homlokzati vakolatokon használják, azok elhasználódása, mállása, elöregedése miatt. Tehát olyan rendszert kell választani, ami egyaránt alkalmazható vakolatlan felületre és meglévő homlokzati vakolatokra is, ami ismét költségkímélést jelent, hiszen megspóroljuk a régi vakolat leverését és az építési törmelék elszállítását.

Mivel pedig új vakolat kerül a szigetelés keretében az épületre, fontos tudnunk, hogy az egyes gyártók kifogyhatatlan szín és struktúraválasztékkal rendelkeznek.

Egy rendkívül kedvelt tulajdonsága a polisztirollapos hőszigetelésnek, hogy kérésre számtalan módon díszíthető. A legegyszerűbb díszítési mód a színekkel való játék, aminek csak a megrendelői fantázia szab határt. Nagy választékban lehet kapni sajtolt polisztirolelemeket, melyeket ugyancsak kreatívan lehet használni a díszítések során.

Az utólagos dryvit homlokzati hőszigetelés mellett a kapcsolódó és kiegészítő munkákat, utómunkákat is elvégezzük ügyfeleinknek.

A teljesség igénye nélkül:Ablakpárkány

  • Ablakpárkány beépítése,
  • szellőzők beépítése,
  • bádogos munkák,
  • ereszdeszka festése,
  • esőcsatornák átszerelése, kiemelése,
  • betonjárda készítése,
  • térkövezések,
  • sitt elszállítása, stb.

Utólagos homlokzati hőszigeteléseket elsődlegesen Budapesten, Pest megyében és környékén végzünk, de igény esetén az ország egész területén állunk megbízóink rendelkezésére.

Minden általunk elvégzett munkára garanciát vállalunk.